O NAS

Z VAMI ŽE OD LETA 201O

VRANA

O NAS

Podjetje Vraničar d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2019, vendar se je naše poslovanje pričelo že leta 2017.

V podjetju se ukvarjamo z izposojo vozil, zato so naša ključna poslovna področja kratkoročni in dolgoročni najemi vozil. Nudimo vam najem osebnih, kombiniranih in dostavnih vozil.

Logotip Vraničar O nas
Logotip Vraničar O nas

VRANA

Poslanstvo podjetja

Naša osnovna naloga je izpolnjevati pričakovanja in slediti povpraševanju in zahtevam najemnikov vozil, ter s tem dosegati zadovoljstvo in ohranjati dolgoročno partnerstvo.

VRANA

Vizija podjetja

Vizija podjetja je utrditi in nenehno izboljševati položaj, kot ponudnika izposoje vozil, z željo po širitvi svoje mreže poslovanja tako na domačem kot evropskem trgu.

Logotip Vraničar O nas
Logotip Vraničar O nas

VRANA

Cilj podjetja

Za uresničitev vizije podjetja, je bistven nadaljni napredek in razvoj podjetja. Cilj je vzdrževati kakovost opravljenih storitev in jo izboljševati, pridobiti kakovostna priporočila, ter biti prepoznavni tako doma kot v tujini.

Še naprej si bomo prizadevali prepoznavati potrebe naših najemnikov, da bomo lahko zadovoljili tudi najzahtevnejše. Eden izmed pomembnih ciljev je tudi dolgoročno in uspešno sodelovanje s poslovnimi partnerji.

S široko paleto storitev uspešno sledimo poslanstvu in učinkovito premagujemo izzive sodobnega življenjskega sloga, naprednih poslovnih procesov ter potreb po raznovrstnih načinih mobilnosti.

Pot, po kateri skupaj hodimo, je naša strast, naš cilj pa je zadovoljstvo strank ob odličnosti uporabniške izkušnje.

Naša ekipa

VRANA

NAŠA EKIPA

Naša ekipa vam je na voljo vsak dan v tednu od 09:00 – 16:00.

Nejc Vraničar

Direktor

Teja Vraničar

Kontakti z javnostjo